Matthias Eichmann

Description:

Matthias er 27 år, 185 høj, slank af bygning med mørkt hår og skæg

Bio:

Matthias er den anden fødte dreng i Eichmann familien, ud af en søskende flok på 5 – en ældre bror Johann, og 3 små piger Heidi, Gudrun og Erika.
Eichmann´s er en merchant familie af mellem stor størrelse som importerer cognac fra Bretonnia og tobak fra Avarland. Men deres “flagskib” er en ost fra Stirland – en fårmælks ost pakket i Dunkelbær blomster, en ost velkendt i det finere lag, ja rygter siger at selv Karl Franz ynder at spise osten i årets først måneder da den er extra cramet på dette tidspunkt.
Selve familiens fortagende ligger i et stort pakhus ved the dook´s i Aldorf, mens familiens slegts gård ligger i den lille by Weismund.

Eickmann familien er stærke ï troen på Sigmar og det har været tradition at det andet fødte barn gåt i tro tjeneste i kirken.
Matthias var kun lige fyldt 15 år da byen blev angrebet flere gange af beastmen. The Eichmann´s stod skulder mod skulder med Weismunds indbyggere i et håbløst forsvar mod disse foul children of chaos. Matthias søster Heidi, blev taget af the invading beastmen. Da al håb syntes at værer væk, ankom en enlig Sigman præst ved navn Luthor Huss. Da the beastmen angrab for sidste gang for at gører det af med landsbyen, var det Luthor Huss der nedkaldte Sigmar´s divine power på the beastmen og med hvært sving han lavede med sig mighty warhammer , sendte han et mutant monster i døden.
Luthor følger efter the beastmen allen og en uge senere kom han ud af the Drakwald forest, smurt ind i blod fra hans nedlagte fjender og med hårdt medtaget Heidi.
Matthias tro på Sigmar havde aldrig været større og han forlader Weismund få dage senere for at gører tjenest i gudens navn.

I Aldorf møder han Bernard Salvatore, som tager den unge Sigmarit under sin vinge. Årende går og i tro tjenest hos Salvatore, rejser Matthias riget rundt hvor han ser og lærer arbejdet som hekse jæger. En dag kommer det Salvatore og hans følge for ører at rygter at der skulle værer en heks på spil i Weismund – Matthias´s hjem by og bekymringerne om sin hjem by, bliver hurtigt erstattet med redsel da det viser sig at det er hans søster Heidi, der aldrig rigtig er kommet sig over angrebet på byen 10 år tilbage, der er anklaget for witch craft.
Salvatore indleder in undersøgelse af anklagerne og en del peger på at en strid om Heidi´s kæreste og en rivaliserende kvinde – Magda Lind – er gunden til anklagerne. Men da stærke bevismatiale bliver frembragt fra Heidi´s hus af Tobias Fokvanger, ender det med at Heidi bliver dømt for witchcraft og brændt på bålet udført af Matthias selv. Heidi vedholder sin uskyld til det sidste.

Efterfølgende kan Matthias ikke få sin søster´s skrig ud af hoved. Han begynder at ha marit om det. Den samme drøm om og om igen som tager til i kraft. Hele tiden om hvordan Heidi bliver ædt op af flammerne klædt som præstinde af Sigmar
Matthias tager med Salvatore tilbage til Aldorf hvor han bliver bedt om at bliver for at undersøge underlige hændelser i the severs. Salvatore selv taget til Hygeldal for at undersøge et udbrud af Gulpoks.
Matthias undersøger the severs men finder ikke noget mistænkeligt, men han kan ikke slippe sine marit og belutter derfor at tage tilbage til Weismund. Under den "rette"afhøring af den rivaliserende kvinde, indrømmer hun at det var hende der lete den unge witch hunter på de flaske spor hun havde plantet i Heidis hus. Flaske spor der havde fået Matthias til at dømme sin søster til døden.

Matthias tager tilbage til Aldorf og om morgenen han ankommer til the order hører han at Salvatore er blevet slået ihjel i sit eget hus. Han deltager i rettergangen mod den anklaget Marcus Strauss og selv om han ønsker at mordet på hans mester og gode ven Salvatore skal opklarers og hævnes, er der alligevel noget, som ikke hænger sammen og må undersøges nærmere…..

Matthias Eichmann

Heads or Tails TorbenRydePedersen